Text Size
Marţi, Ianuarie 16, 2018
Romanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish
Coalitia Asociatiilor Femeilor de Afaceri
Stiri si evenimente Stiri si evenimente Femina Vip - Leading Practice, proiect al A.F.A.F.C.I.

Femina Vip - Leading Practice, proiect al A.F.A.F.C.I.

In 2011, CIPE (Center for International Private Enterprise) a lansat CIPE Leading Practices Contest, un concurs international care a avut scopul de a recunoaste bunele practici din sectorul privat in domeniul reformei democratice si de piata.

Asociatia Femeilor de Afaceri si a Femeilor Conducatoare de Intreprinderi (AFAFCI) s-a inscris cu doua proiecte/practici: Femina Vip si Firmele de Exercitiu

Proiectul Femina Vip  a fost selectionat ca o practica de referinta si apare publicat in baza de cunostinte CIPE care cuprinde practici inovatoare si eficiente in reformele democratice si de piata.  Scopul acestei baze de cunostinte este sa promoveze la nivel international aceste initiative si sa stimuleze replicarea ideilor eficiente. 

Se poate vizualiza alegerea proiectului aici! 

Ce este o practica de referinta? Este un proces sau o metoda inovatoare cu potentialul de a imbunatati in mod semnificativ initiativele reformatoare ale sectorului privat. Practica poate influenta procesul decizional sau poate comunica nevoia de reforma. 

Proiectul Femina Vip apare in pagina proictelor Leading Practices Contest la capitolul Women's Empowerment (Emanciparea Femeilor).

*Pentru mai multe detalii despre proiect si imagini accesati urmatoarele site-uri:  feminavip.ro  si  afafci.ro